Four Freedoms Awards

Op zaterdag 24 mei 2014 werden de Four Freedoms Awards uitgereikt in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Dit alles in het bijzijn van onder andere  Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Prinses Beatrix, Prinses Margriet, Premier Mark Rutte en vele andere hoogwaardigheids bekleders.

De Awards worden om het jaar in Middelburg uitgereikt door de Roosevelt Foundation. Elk ander jaar vind deze ceremonie in New York plaats.
Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt aan personen die zich sterk hebben gemaakt voor de Vier Vrijheden die President Roosevelt verkondigde in zijn historische speech voor het Amerikaanse congres op 6 januari 1941.
Dit jaar ontving onder andere Malala Yousafzai uit handen van popband Bløf de Freedom from Fear award.

Tjoonk GVL had de eer om dit jaar de volledige techniek te mogen verzorgen. Voor de live-registratie, zowel voor de beeldschermen in de zaal als ook op televisie via Omroep Zeeland werd gebruik gemaakt van een regiewagen met 5 camera’s en technische ondersteuning via Houben Souren. De beelden zijn daarnaast ook gebruikt door de NOS voor de bijdragen in de diverse Journaals.

Houben Souren

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Wil jij op de hoogte blijven van laatste releases en de producten en projecten van Houben Souren. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Bevalt de nieuwsbrief je niet, dan kun je je altijd weer afmelden.
 

Catalogus aanvragen

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen, zoals de technische details? Laat je gegevens achter en ontvang onze online catalogus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.