.

Houben Souren verzorgt conferentie techniek tijdens Europe Calling!


In 2017 is het 25 jaar geleden dat in Maastricht het Verdrag van Maastricht werd ondertekend. De Limburgse hoofdstad nodigde Europa uit om terug te keren naar de geboorteplek van de Europese Unie en de Euro.

De opening van de EU & ME conferentie werd verricht door Commissaris van de Koning in Limburg, Theo Bovens en de burgemeester van Maastricht, Annemarie Penn-Te Strake. De conferentie bestond uit diverse key note speeches van o.a. Jean Claude Juncker (Voorzitter Europese Commissie), Martin Schulz (Voorzitter Europees Parlement), Jeroen Dijsselbloem (Minister van Financiën en voorzitter Eurogroep) en Herman van Rompuy (Oud-EC-voorzitter).
De conferentie, bestond uit key note speeches, paneldiscussies, een moment met ondertekenaars van het Verdrag uit 1992 en een jongerendebat.
 
Houben Souren leverde de techniek voor de plenaire sessies in het Auditorium en de techniek tijdens de tafelspeech van de President van Europa. Een geavanceerd stemsysteem werd ingezet zodat de deelnemers in staat werden gesteld om via het eigen smart device hun stem uit te brengen.
Daarnaast namen wij de complete camera regie voor onze rekening. De beelden werden gedistribueerd naar diverse televisiezenders voor (live) uitzendingen (o.a. L1 en NOS Journaal 24).

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.