.

Medewerker enthousiast over Houben Souren Verhuur

Mario Deneer

Mario Deneer zocht na 10 jaar trouwe dienst een nieuwe uitdaging. Hij wil als geluidstechnicus in de wereld van bands en festivals gaan werken. Tijdens de afscheidsborrel hebben we Mario bedankt voor zijn positieve inzet en veel succes gewenst in zijn verdere loopbaan. Want Mario stond altijd paraat en werkte nauwgezet aan zijn opdrachten. Zelf vertelde Mario bij dat afscheid heel veel geleerd te hebben in al die jaren en Houben Souren Verhuur de beste partij te vinden in de markt van congressen en evenementen in Zuid Nederland.
Kijk, hoor je het ook eens van een professional……

Houben Souren, All 4 the music

All4music, audiovisueel spektakel

All4music, dat is de naam van het unieke concert dat Fanfare St. Cornelius uit Borgharen (Maastricht) op 8 juni 2014 zal geven in het auditorium in het MECC in Maastricht. Een wervelende show waarbij de percussiegroep van de fanfare ondersteund zal worden door een uitgebreid combo en blazers uit de fanfare.

Verder werken Vocal Group Get Real uit Bunde, zanger Maurice Monfrance, Showdance Group D-Energizers en de nationaal bekende (musical)ster Suzan Seegers mee aan dit concert. Het belooft een prachtig concert te worden met Ierse folkmuziek, muziek uit de 80-er jaren, popmuziek en film- en musicalmuziek.

Videoconferencing, de wereld dichtbij voor SABIC

videoconferencing met de hele wereld

Voor SABIC, een internationale organisatie, leverde Houben Souren Verhuur alle faciliteiten voor een congres met deelnemers in meerdere landen.
Door middel van videoconferentie werd met meerdere vestigingen over de wereld gecommuniceerd. Ook de levering van vertaalfaciliteiten, geluid, licht en beeldschermen maakte onderdeel uit van deze omvangrijke opdracht, alsmede projectie op een 8 meter breed projectiescherm.
Het ontzorgen van de klant bij dergelijke congressen en de investering in moderne faciliteiten en kennis maken Houben Souren Verhuur de partner bij uitstek voor de professionele congresmarkt.

Meer weten over videoconferencing? Vraag het ons gerust.