.

Projectie tijdens eerste Europees presidentieel debat

De projectieregie tijdens Eurodebat

Op maandag 28 april 2014 vond in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht het eerste Europees Presidentieel debat plaats. Tijdens dit debat, georganiseerd door de Gemeente Maastricht, namen vier kandidaten deel en debatteerden over diverse onderdelen.

Op het grote podium van het Theater werd voor de gelegenheid een speciaal projectiedoek van 14 bij 5 meter gespannen. Dit doek is bij uitstek geschikt voor gebruik als achtergrond voor televisie opnamen. Om de indrukwekkende achtergrond weer te geven werden 4 grote projectoren gebruikt.

Unieke Dining Table mapping!

Unieke Dining Table mapping!

Dinsdag 15 april is het zover! Fun Beach Event & Leisure Park presenteert al weer het 3de Beachclub Degreez Walk In Event. Net als voorgaande edities kunt u een hoop interessante relaties ontmoeten. Vorig jaar hebben een groot aantal bedrijven het event bezocht en dit jaar verwachten we er nog veel meer. Daarnaast zullen de businessclubs van L1 Business, LWV, Topsport Limburg en VVV Venlo ook deelnemen.

Tijdens dit derde Walk in Event zal Houben Souren in samenwerking met Stv-Visuals een unieke manier van presenteren laten zien: Het projecteren van 3D Visuele content op een Diner Tafel. Verras uw relaties of potentiële klanten met een unieke manier van dineren, en de mogelijkheid om tijdens en rondom de verschillende maaltijden unieke content, foto’s en filmpjes te tonen op de tafel, waarbij uw gasten gegarandeerd de gepresenteerde content tot zich zullen nemen.

Houben Souren Verhuur verzorgt techniek Musical Heksenwaan

Houben Souren Verhuur verzorgt techniek Musical Heksenwaan

Het jaar 2014 staat in Roermond geheel in het teken van het Heksenjaar. Het is dan 400 jaar geleden dat vierenzeventig vermeende heksen in Roermond veroordeeld werden tot de brandstapel. Een historische en dramatische gebeurtenis die ook nu nog tot de verbeelding spreekt.

Het Heksenjaar Roermond kent meerdere activiteiten met als hoogtepunt de musical Heksenwaan, die van 6 tot en met 9 juni in Theaterhotel de Oranjerie op de planken wordt gebracht. De cast van de musical bestaat uit vijf professionele musicalsterren die de hoofdrollen voor hun rekening nemen. De cast bestaat verder uit ca 50 geschoolde amateurs uit Roermond en Regio en een twintigtal kinderen. De muziek wordt verzorgd door een live orkest.

Videoregistratie met de nodige paardenkrachten

Videoregistratie citypolo 2014

Het Vrijthof in Maastricht was voor de tweede keer de arena van City Polo Maastricht. Net als vorig jaar werd het plein tijdens het laatste weekend van de TEFAF omgebouwd tot zandveld waar twee teams te paard elkaar te lijf gingen. Aan de tweede editie van City Polo Maastricht namen zes internationale teams deel. Zij brachten bijna 50 polopaarden mee. De spelers kwamen uit Argentinië, Engeland, Nieuw Zeeland, Duitsland, België en Nederland.

Medewerker enthousiast over Houben Souren Verhuur

Mario Deneer

Mario Deneer zocht na 10 jaar trouwe dienst een nieuwe uitdaging. Hij wil als geluidstechnicus in de wereld van bands en festivals gaan werken. Tijdens de afscheidsborrel hebben we Mario bedankt voor zijn positieve inzet en veel succes gewenst in zijn verdere loopbaan. Want Mario stond altijd paraat en werkte nauwgezet aan zijn opdrachten. Zelf vertelde Mario bij dat afscheid heel veel geleerd te hebben in al die jaren en Houben Souren Verhuur de beste partij te vinden in de markt van congressen en evenementen in Zuid Nederland.
Kijk, hoor je het ook eens van een professional……

Houben Souren, All 4 the music

All4music, audiovisueel spektakel

All4music, dat is de naam van het unieke concert dat Fanfare St. Cornelius uit Borgharen (Maastricht) op 8 juni 2014 zal geven in het auditorium in het MECC in Maastricht. Een wervelende show waarbij de percussiegroep van de fanfare ondersteund zal worden door een uitgebreid combo en blazers uit de fanfare.

Verder werken Vocal Group Get Real uit Bunde, zanger Maurice Monfrance, Showdance Group D-Energizers en de nationaal bekende (musical)ster Suzan Seegers mee aan dit concert. Het belooft een prachtig concert te worden met Ierse folkmuziek, muziek uit de 80-er jaren, popmuziek en film- en musicalmuziek.