.

Indië herdenking

Jaarlijks bezoeken op de eerste zaterdag van september zo'n 20.000 oud Indie militairen, familieleden en nabestaanden de herdenking in het park Hattem te Roermond. Afgelopen zaterdag was het de 25ste herdenking en kwam prins Willem Alexander en defensie minister Hillen om de plechtigheden bij te wonen en 2 kransen te leggen. In de Oranjerie werden tegen 11 uur 750 gasten ontvangen. Via een straalverbinding konden de aanwezigen in het park de bijeenkomst in de Oranjerie volgen op een groot LED buitenscherm.

Vanaf 14.00 uur was er de gebruikelijke herdenkingsbijeenkomst in het park, waar ook de kranslegging plaats vond.

Houben Souren Verhuur verzorgde alle technische faciliteiten zoals de camera's, beeldschermen, geluid en schakeltechniek.

Wijziging e-mail en telefoonnummer

De vakantieperiode is een uitstekende periode voor reflectie en toekomstbespiegelingen. Ook wij blijven werken aan een verdere verbetering van onze beeld-, geluid- en lichtconcepten, onze service en bereikbaarheid. In de verhuurmarkt van audiovisuele apparatuur is Houben Media Verhuur immers niet meer weg te denken. Voorsprong in beeld, geluid en licht. Alles voor dat ene moment.

Onze naam is dan wel gevestigd, ook in onze communicatie willen we graag eenduidig zijn. Daarom hebben we er voor gekozen ons e-mailadres te wijzigen en beter te laten aansluiten bij onze reeds bekende bedrijfsnaam Houben Media Verhuur. Tevens hebben wij een nieuw telefoonnummer en website in gebruik genomen.

Zo is ons emailadres gewijzigd in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ons telefoonnummer in: +31 475 - 724 700.

Faxen kunt u sturen naar: +31 475 - 724 701.

Wij verzoeken u vriendelijk onze bedrijfsgegevens in uw administratie, telefooncentrale en mobiele communicatiemiddelen te wijzigen.

Bekijk onze volledige contactgegevens

Solar weekend 2012

Tijdens het Solar Weekend festival 2012 op 3, 4 & 5 augustus heeft Houben Media Verhuur een LED videoscherm voor het mainstage podium en diverse Barco projectoren en schermen ten behoeve van de visuals in de DJ Booth geleverd.

Het Solar Weekend Festival werd voor de 8e keer gehouden aan de Maasplassen in Roermond en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

www.solarweekend.nl

Lichtspektakel Vrijthof

In november 2011 organiseerde BV Limburg een audiovisueel spektakel op het Vrijthof in Maastricht.

Twintig minuten lang ging de monumentale Hoofdwacht, eertijds het hoofdkwartier van het Maastrichtse garnizoen, een 'dialoog' aan met de Maastrichtenaren over de geschiedenis van hun stad. Vervolgens kwam het gebouw zelf aan het woord. De stenen van de Hoofdwacht spraken over wat zij in de loop der eeuwen aan zich voorbij hebben zien trekken. Bovendien werd de aloude wisseling van de wacht voor het gebouw weer in ere hersteld door een live re-enactment van de Maastrichter Brigade.

Bij dit project is Houben Souren Verhuur betrokken voor de audiovisuele techniek. Wij hebben al geruime tijd ervaring opgebouwd met deze nieuwe techniek, videomapping of building projection geheten, en zijn daarmee in Zuid Nederland de eerste aanbieder. Meerdere projectoren met een totale lichtopbrengst van 33.000 Ansi lumen zorgen voor de projectie. Een krachtig geluidssysteem dient ter ondersteuning van het bijbehorende geluid.

Rowwen Heze Slotconcerten

Al jarenlang is Houben Souren Verhuur betrokken bij de slotconcerten van Rowwen Heze. Tijdens deze concerten verzorgd Houben Souren Verhuur de camera-regie en videoprojectie in de zaal, maar ook in de lounge-ruimten.

Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar +31 (0)475-72 47 00 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Passiespelen Tegelen

Tijdens de Passiespelen in Tegelen (23 voorstellingen) werden 32 draadloze microfoonkanalen van de Sennheiser 2000 serie ingezet. De performance van de microfoonzenders kan door de technici op afstand worden gemonitord, hetgeen optimale zekerheid geeft.

In het filmpje een goede sfeerimpressie en reactie van Paul Hollaar, Vice-Voorzitter Passiespelen Tegelen.

Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar +31 (0)475-72 47 00 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.