.

LED wall

LED wall

Een LED wall huren voor een sportevenement. Of voor een muziek evenement. Bij een buiten evenement overdag is een LED wall huren de enige oplossing om beelden te vertonen. Zelfs in de felle zon kan een LED wall zorgen voor beelden met voldoende helderheid en contrast.

En voor die ultieme beleving kies je dan natuurlijk voor een product met een gerenommeerde naam. Houben Souren Verhuur werkt met BARCO schermen vanwege de technische eigenschappen. Helderheid, contrast zijn belangrijk. Maar ook mechanische stabiliteit en levensduur mogen niet vergeten worden.

U verwacht een grote opkomst bij uw buiten evenement? Dan is een LED projectiescherm een perfecte oplossing.

Uitgebreide configuratiemogelijkheden

Het scherm kan in veel uiteenlopende configuraties opgebouwd worden. Aangezien de LED wall opgebouwd is uit kleinere panelen kan deze in vele afmetingen en verhoudingen opgezet worden.

Daarnaast is de keuze voor het plaatsingssysteem ook van belang bij de keuze van de omvang. Bij grote groepen kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een verreiker om het scherm op de juiste hoogte op te hangen. Verder kan een LED wall ook geplaatst worden op podia, waar het vaak dienst doet als achtergrond voor het vertonen van animaties, videobeelden enz.

Er zijn dus tal van mogelijkheden. De adviseurs van Houben Souren Verhuur leggen u graag alles uit.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.