.

Stemsystemen

Stemkastjes, eenvoudig interactief

U wilt uw publiek interactief laten participeren tijdens een presentatie. Dat kunt u bijvoorbeeld bereiken door de mening over bepaalde stellingen te meten. Daarmee maakt u het verschil tussen toekijken en meedoen.

De stemsystemen van Houben Souren Verhuur kunnen toegepast worden bij 50, 100 maar ook bij 1000 gasten. Door uw publiek te laten meedoen wordt de effectiviteit van uw presentatie verhoogd.

Het stemsysteem maakt het ook mogelijk om stemresultaten meteen in uw presentatie zichtbaar te maken. Procentuele verhoudingen, absolute aantallen of grafische weergave in een statistiek. Het kan allemaal bij de systemen van Houben Souren Verhuur. De computergestuurde systemen worden toegepast tijdens presentaties, opiniepeilingen, congressen, seminars en interactieve bijscholing. Wij helpen onze klanten tijdens de voorbereidingen met het configureren van het systeem en het invoeren van de juiste vragen.

Behalve dit computergestuurde stemsysteem kan Houben Souren Verhuur ook de faciliteiten leveren voor stemmen via sms. Of berichten welke via sms worden gestuurd op te nemen in uw presentatie. Zodanig dat berichten ook gefilterd kunnen worden op minder fraai taalgebruik.

Het gebruik van stemsystemen geeft voor uw publiek een moderne indruk. En het draagt ertoe bij dat uw gasten aan het einde van uw bijeenkomst met een goed gevoel naar huis gaan. Men is immers betrokken bij uw verhaal. Het was geen eenrichtingsverkeer.

De mensen van Houben Souren Verhuur geven u graag een toelichting op het gebruik van stemsystemen bij uw bijeenkomst.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.