.

Videoconferencing

Videoconferencing, veraf is dichtbij

Vergaderen met mensen op een andere locatie. Dat kan via videoconferencing. Die andere locatie kan elders in het land zijn. Maar ook elders in de wereld.

De voordelen zijn evidend. Geen last van files en vertragingen, geen hoge reiskosten. Vooral bij een kortstondig overleg is Video vergaderen een goede oplossing. Houben Souren Verhuur heeft de kennis en de apparatuur om dat voor hun klanten te verzorgen. Als huisleverancier van het congrescentrum MECC Maastricht hebben we te maken met internationale gezelschappen. Ook op het DSM terrein in Geleen zijn internationaal opererende bedrijven gevestigd die gebruik willen maken van de mogelijkheden om vestigingen in de wereld op eenzelfde tijdstip te informeren. Houben Souren Verhuur heeft veel ervaring opgebouwd en weet als geen ander de markt te faciliteren op het gebied van Video Conferencing.

Hoge kwaliteit

We maken gebruik van High Definition beeldkwaliteit. Onze camera’s, beeldschermen en randapparatuur zijn vanzelfsprekend van topmerken als Sony en Samsung. Maar bovenal geldt ook bij Video Conferencing dat de juiste attitude minstens zo belangrijk is.

De klant centraal stellen is een must. Tijdens de voorbereidingen brengen we eventuele knelpunten in kaart. En anticiperen daarop. Niets vervelender dan dat je tijdens een verhuurklus moet constateren dat er dingen vergeten zijn. Bij Houben Souren Verhuur begrijpen we het belang van een vlekkeloze video vergadering.
Dat bedoelen wij met Voorsprong in beeld.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.