.

Tolkencabine

Simultaan vertalen

Bij internationale congressen worden tolkencabines toegepast. Deze cabines moeten aan strenge eisen voldoen. Omdat wij congrestechniek leveren op elke locatie hebben we mobiele tolkencabines beschikbaar die snel kunnen worden opgebouwd en voldoen aan deze strenge eisen. Bij deze cabines leveren wij uiteraard ook de benodigde techniek, bestaande uit microfoons, hoofdtelefoons, zenders en ontvangers. Zodoende kunnen alle aanwezigen uw speech volgen.

Simultaantolken

Of het nu gaat om een groot internationaal congres of kleine vergadering, Houben Souren Verhuur ontzorgt op het gebied van vertaling.
Als audiovisueel leverancier is Houben Souren Verhuur in Limburg toonaangevend op het gebied van levering van systemen voor simultaanvertaling bij meertalige bijeenkomsten, vergaderingen en congressen, zoals EU-meetings.

Simultaantolken zitten in geluiddichte cabines en vertalen bijna gelijktijdig met de spreker. De deelnemers volgen de vertaling via draadloze hoofdtelefoons.
Houben Souren Verhuur werkt met draadloze infrarood apparatuur en verplaatsbare cabines volgens gestelde ISO- en EG-normen (ISO4043).
Het aantal ontvangers per zender (simultaan vertaler) is nagenoeg onbeperkt.
Met ons vertaalsysteem kan tot 32 talen tegelijk vertaald worden!!!

Onze vertaalapparatuur is eenvoudig in gebruik en deelnemers hoeven geen moeilijke stappen te ondernemen om het systeem bedienen.

Rondleidingset

Fluistertolken

Fluistertolken zitten niet in cabines en worden ingezet bij kleinere groepen (tot 20 personen). De fluistertolk zit in de buurt van de deelnemers en maakt gebruik van een rondleidingset. De deelnemers volgen de vertaling middels een draadloze kinbeugel ontvanger. Ook bij rechtszaken wordt vaak gewerkt met fluistervertaling. Houben Souren Verhuur werkt met rondleidingsystemen van Sennheiser.
Vertalen op deze manier is betaalbaar en op korte termijn realiseerbaar!

Voor een meertalige conferentie waarbij vertaling gewenst is verhuren wij een technische totaaloplossing op het gebied van techniek en assistentie. Via Houben Souren Verhuur kunt u verder ook in contact komen met diverse gerenommeerde tolkenbureaus.

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden, zij staan voor u klaar.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.