.

Vergadersystemen

Vergadersystemen onmisbaar voor elke vergadering

Waarschijnlijk kent u de vergadersystemen zoals die bij de raad van uw gemeente worden toegepast. Dat kunnen eenvoudige kastjes zijn met ingebouwde microfoon en luidspreker. Maar ook geavanceerde systemen waarbij de spreker automatisch via een camera zichtbaar wordt op het beeldscherm.

Houben Souren Verhuur beschikt over systemen die draadloos werken. Het voordeel hiervan is dat dit snel te plaatsen en dus snel gebruiksklaar is. Fabricaat Beyer. Ook voor een systeem dat eenvoudiger is voor een kleinere setting kunt u perfect bij ons terecht.

Combinatiesystemen

De meest bekende vergadersystemen wereldwijd werden altijd gebouwd door Philips. Een aantal jaren geleden is dit overgenomen door Bosch. Zij zijn marktleider op dit terrein. Binnen MECC Maastricht beheert Houben Souren Verhuur een groot conferentiesysteem, waarbij ook vertaalfaciliteiten aanwezig zijn. Omdat Houben Souren Verhuur alle conferenties binnen MECC technisch begeleidt is hiermee een enorme ervaring opgebouwd. Zo hebben we tijdens de Eurotop in 2003 de faciliteiten verzorgd voor de 55 deelnemende landen. Die ervaring komt ons uitstekend van pas en stellen we ook graag ter beschikking bij andere projecten.

Kundig personeel

Bij draadloze vergadersystemen moet de dienstdoende technicus kennis hebben van hoogfrequent technieken. Hoeveel absorbeert de ruimte en waar moeten de antennes worden geplaatst. Hier wordt vaak te licht over gedacht. En dan kan het misgaan. Een goede voorbereiding en kennis van zaken is bij vergadersystemen het devies. En natuurlijk deugdelijke apparatuur.

Houben Souren Verhuur kiest voor deze aanpak. Dat bedoelen we met Voorsprong in Geluid.

U heeft een vergadering op locatie? Wij helpen u.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.