.

Lichtapparatuur

Lichtapparatuur, bewegend licht

Uw evenement is niet compleet zonder goed licht. Goed gekozen lichtapparatuur en uitgekiende plaatsing en afstelling hiervan is sfeerbepalend.

Daarom werkt Houben Souren Verhuur met professionele apparatuur en hebben wij een breed scala aan mogelijkheden om uw evenement in het juiste licht te zetten. Van conventioneel licht tot bewegend licht, alles is beschikbaar voor kleine bijeenkomsten tot grote evenementen.

 

Conventioneel licht

Lichtarmaturen die gebruikt wordt voor het aanlichten of uitlichten van locaties, personen of objecten worden onder de noemer conventioneel licht gevat. Vaak wordt deze vorm van belichten gebruikt als basis en wordt dit aangevuld met bewegend licht. Houben Souren Verhuur heeft een breed assortiment aan conventioneel licht in de verhuur. Zowel voor kleine bijeenkomsten of videoregistraties, alsook voor beurzen, grote evenementen en congressen kunnen wij spots leveren.

 

Bewegend licht

Voor speciale effecten wordt gebruik gemaakt van intelligent licht, ook wel bewegend licht. Deze vorm van licht is op vele manieren toepasbaar. Denk aan muziekshows waar het licht beweegt op het ritme van de muziek. Ook is het projecteren van uw logo of speciale lichteffecten bij de opening van uw nieuwe gebouw of lancering van een nieuw product mogelijk.

 

LED licht

Meer en meer maakt Houben Souren Verhuur gebruik van LED verlichting. Enerzijds vanuit het aspect milieuvriendelijkheid maar anderzijds ook vanuit de vele technische voordelen.
Voordelen LED verlichting ten opzichte van conventionele verlichting.

  • Een erg lage energieconsumptie, wat zich vertaalt in directe energiebesparingen. In de live evenementen wereld betekent dit dus de mogelijkheid om dunnere kabels te gebruiken en  meer armaturen op het zelfde stroompunt aan te sluiten.
  • LED’s zijn relatief gemakkelijk te dimmen. Zogenaamde separate dimmers zijn niet meer nodig.
  • De levensduur van LED’s is aanzienlijk hoger dan die van normale verlichtingstypen, er zijn types die een levensduur hebben van meer dan 50.000 uren. Het vervangen van halogeen of gasontladingslampen is dus niet meer van toepassing.
  • LED’s zijn stevig en robuust, ze kunnen goed tegen trillingen en schokken. Waar normale lampen breken als ze vallen, werkt LED verlichting nog prima.
  • LED´s worden niet warm dus minder kans op brandgevaar. Doordat er geen warmteverlies is een LED ook vele malen efficiënter.
  • Kleureffecten en veranderingen zijn erg eenvoudig toe te passen door het mengen van LED-lampjes. Via DMX kunnen de LED armaturen RGB aangestuurd worden. Op de ladder of hoogwerker kleurfilters verwisselen is dan niet meer nodig.

Binnen Houben Souren Verhuur wordt LED verlichting gebruikt als aanvulling op het bestaande assortiment conventionele verlichting.
LED verlichting wordt met name ingezet als effect en sfeerverlichting. Voor het uitlichten van sprekers en muziekgezelschappen wordt ook nog veel conventionele verlichting ingezet.

 

Lichtbesturing

Om zowel conventioneel als bewegend licht te bedienen is een lichtmengtafel nodig. Deze lichtmixer in combinatie met een ervaren lichttechnicus en overige randapparatuur (zoals dimmers) zorgen ervoor dat de goede hoeveelheid licht, met de correcte kleur op het juiste moment aan- of uitgezet wordt.

 

Lichtplan

Om een goede sfeer te krijgen is licht een onmisbare factor bij uw evenement. Een uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat de juiste accenten gelegd worden op de juiste momenten. Houben Souren Verhuur heeft de kennis en tools in huis om samen met u uw evenement in het juiste licht te zetten.

 

Onze verhuurspecialisten bekijken graag met u welke lichtapparatuur nodig is.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.