.

Lichtshow concepten

Lichtshow concept voor Rabobank

Bij een mooie show hoort ook een doordacht lichtconcept. Hierdoor kan een show de juiste sfeer creëren en zorgt er daarnaast voor dat hoofdpersonen goed te zien zijn.
Houben Souren Verhuur heeft een aantal specialisten in dienst op het gebied van lichtshow concepten. Zij kunnen u helpen bij het bedenken, uitwerken, opzetten en uitvoeren van uw wensen tijdens uw evenement. In de voorbereiding kan uw project volledig gevisualiseerd worden, zodat u op voorhand al een duidelijk beeld heeft van hoe uw show eruit komt te zien.
Zo wordt uw show perfect in het juiste licht gezet.

3D-visualisatie

Wij werken met geavanceerde 3D-technieken om uw ideeën uit te werken. Zodat u al in een vroeg stadium een realistisch beeld krijgt van hoe het lichtontwerp er uiteindelijk uit gaat zien. Hiervoor wordt het podium en indien nodig ook (delen van) de zaal / locatie in de software uitgewerkt.

Voordeel van deze uitwerking is dat bij het bouwen en inregelen van de lichtapparatuur dit een flinke tijdsbesparing oplevert, zodat er meer tijd overblijft voor het verfijnen op detailniveau.

Een ander voordeel van deze visualisatietechniek is dat ook de indeling van de locatie al vroeg duidelijk wordt. Denk hierbij aan de stoelindeling, plaatsing van het podium, eventuele camera’s, geluidsapparatuur, enz.

Een lichtshow concept is eigenlijk onmisbaar bij de grotere producties en is de investering meer dan waard.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.