.

Full House tijdens de Limburg Happening


Ter ere van het 100-jarig jubileum van de Limburgse Werkgevers Vereniging - LWV werd de Limburg Happening georganiseerd. Château St. Gerlach was tot op de laatste stoel uitverkocht met Limburgse werkgevers die tijdens dit event o.a. mochten genieten van de Limburg Challenge waarbij het beste idee vóór Limburg werd gekozen. Houben Souren tekende voor beeld, geluid, licht, podium, aankleding en technische ondersteuning tijdens dit mooie event.

We realiseerden dubbel projectie met Full HD projectoren (Synchroon beeld), gebruikten een video/data mixer om tijdens het event alle beelden smooth over te kunnen schakelen, welke werden bediend vanuit de technische regie. De ingezette techniek varieerde van ‘plaatsing van een compleet podium’ en breedbeeld spanschermen tot o.a. trussing. Daarnaast leverden wij een totale audio oplossing, inclusief 20 draadloze headsets en 4 draadloze handmicrofoons voor alle sprekers.

In de achtergrond realiseerden we witte half-transparante voile doeken, welke vanaf de bodem werden aangelicht met wash ledspots waardoor de achterwand visueel volledig werd gehuld in huisstijlkleuren oranje-blauw en elke andere kleur die men wenste. “We kijken terug op een geslaagd evenement, waarbij we iets terug wilden doen vóór Limburg. Dank aan alle gasten voor de vele complimenten, speciaal woord van dank aan Houben Souren Verhuur voor de uitstekende techniek, ook dank aan Leolux Living voor het prachtige meubilair en Chateau St. Gerlach voor de geweldige ontvangst”, aldus directeur Huub Narinx.

Houben Souren leverde voor dit event niet alleen de ideeën maar managede de totale audiovisuele ondersteuning. Heeft u ook een event waarbij u av-ondersteuning kunt gebruiken? Neem contact op met Roger Ronda via T 0631642690 of stel uw vraag per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.