.

Groot, groter, grootst beeldscherm huren?

Philips 98 Inch ultraHD scherm

Philips BDL9870EU 4K – 98″/ 249 cm

Dit gigantische Philips 4K IPS LED display van maar liefst 98inch / 249cm is nu te huur bij Houben Souren. Dit scherm is geschikt voor presentaties van de hoogst mogelijke kwaliteit. De LED technologie zorgt voor een hoge helderheid en gelijktijdig voor een laag energie verbruik. Het scherm is voorzien van alle gangbare aansluitingen om zo het beste Ultra HD beeld weer te geven met uitmuntende zwartwaarden.

Waanzinnige beleving

De Philips BDL9870EU Ultra HD LED is o.a. geschikt om te huren voor 24/7 presentaties, videos, inbouw stands. Huurt u de Philips BDL9870EU dan beschikt u over een beeldscherm met 4K resolutie (3840 x 2160 pixels) waarmee u uw publiek een echte beleving presenteert. Door het grote oppervlak, de zichtbaarheid bij daglicht en de 4K resolutie heeft de BDL9870EU alle voordelen van een ledscherm, zonder de nadelen.
Kortom, vereist uw presentatie de hoogste kwaliteit, gedetailleerde tekst en uitmuntende grafische beelden? Dan adviseren wij u de Philips BDL9870EU UHD te huren.

Philips 98 Inch ultraHD scherm tijdens TEFAFKenmerken

  • IPS LED
  • Schermformaat 98"
  • Resolutie 3840 x 2160 Pixels
  • Aansluitingen: Displayport, Component, Composite, DVI, HDMI, VGA

Compleet rental package

Dit scherm is nu te huur inclusief bijpassend SmartMetals lift vloerstatief 2,25 mtr. met takelsysteem en roterende beugel voor landscape en portrait opstelling. Het geheel wordt in één complete flightcase geleverd.

Wilt u een 98 inch flatscreen huren of kopen? Vraag nu een offerte aan, of kom het beeldscherm bekijken in onze showroom.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.