.

Houben Souren naar Malta

Onlangs mocht Houben Souren Verhuur, in opdracht van Pauwels Congress Organizers (PCO), de audiovisuele techniek verzorgen tijdens het jaarlijkse ECVIM-CA congres (European College of Veterinary Internal Medicine - Companion Animals).

ECVIM 2017 vond plaats in het Intercontinental Hotel te Malta. Voor Houben Souren Verhuur was het geen alledaagse bezigheid om zo ver van huis aan het werk te zijn. Om de apparatuur op locatie te krijgen zijn er twee bussen op en neer gereden, deze hebben in totaal maar liefst 4925 kilometer afgelegd.
 
Houben Souren heeft diverse zalen ingericht met AV. Voor dit congres hebben we gewerkt met een Speaker Ready Room. In deze ruimte konden de sprekers hun presentatie vooraf testen, vervolgens werd deze automatisch in de betreffende zaal beschikbaar gemaakt. Dit nam enerzijds vrijwel alle zorgen bij de presentatoren weg, en anderzijds zorgde het voor een naadloze overgang tussen de presentaties. Een mooi project en een fantastische samenwerking met onze opdrachtgever PCO.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.