.

Nieuw tijdperk breekt aan voor het merk Jaguar

Jaguar I-PACE presentatie Houben SourenOnlangs werd de nieuwe, volledig elektrische Jaguar I-PACE gelanceerd bij de Limburgse Jaguar en Land Rover dealer “de Uiver”. Tijdens deze exclusieve avond werd een select gezelschap in de gelegenheid gesteld om de nieuwe I-PACE voor het eerst in het echt te bewonderen en uitgebreid te ontdekken.

Houben Souren dacht mee in de conceptfase en werkte een concreet audiovisueel voorstel uit voor De Uiver. Door middel van een truss constructie en diverse LED armaturen werden de auto’s perfect uitgelicht. Via een aantal grote LED flatscreens bekeken de gasten tijdens het moment suprême de teaser en onthullingsfilm. Niets ontbrak aan het event. Er werd een professionele geluidsinstallatie geplaatst voor de officiële toespraak en voor de muziek van de DJ tijdens de afterparty.

 

Jaguar I-PACE presentatie Houben SourenWe danken “de Uiver” en onze opdrachtgever “Allure Events & Styling” voor de mooie opdracht en de prettige samenwerking.

Roy Schumans, directeur/eigenaar van Allure Events & Styling, kijkt tevreden terug naar het resultaat: “Voor De Uiver en met name voor Jaguar breekt een nieuw tijdperk aan: de elektrificatie van het merk Jaguar! Dit vroeg wat ons betreft om een bijzondere aanpak bij de presentatie. Een perfecte samenwerking tussen Houben Souren en Allure Events & Styling maakte van deze avond een onvergetelijke beleving!

 

 

Bekijk hier de aftermovie:

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.