.

Samsung Flip digitale Flipover nu te huur

Samsung FlipDe Samsung Flip is een digitaal whiteboard dat op een laagdrempelige manier bijdraagt aan interactieve teammeetings. Meerdere gebruikers kunnen op de Flip tegelijkertijd content toevoegen waarmee dit 55” display vergaderen efficiënter en mobieler maakt.

Lees meer...

Groot, groter, grootst beeldscherm huren?

Philips 98 Inch ultraHD scherm

Philips BDL9870EU 4K – 98″/ 249 cm

Dit gigantische Philips 4K IPS LED display van maar liefst 98inch / 249cm is nu te huur bij Houben Souren. Dit scherm is geschikt voor presentaties van de hoogst mogelijke kwaliteit. De LED technologie zorgt voor een hoge helderheid en gelijktijdig voor een laag energie verbruik. Het scherm is voorzien van alle gangbare aansluitingen om zo het beste Ultra HD beeld weer te geven met uitmuntende zwartwaarden.

Update verhuurinventaris

Onze verhuurinventaris is continu in beweging en wordt steeds weer vernieuwd. Hierdoor kunnen wij onze klanten kennis laten maken met de nieuwste technieken.

Catchbox Pro - Aandacht door interactie

Houben Souren is gecertificeerd partner van Catchbox.
Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel huur als aanschaf van de catchbox werpmicrofoon.
De kubus hoes is geheel te branden in uw eigen huisstijl (customized cover).

Houben Souren naar Malta

Onlangs mocht Houben Souren Verhuur, in opdracht van Pauwels Congress Organizers (PCO), de audiovisuele techniek verzorgen tijdens het jaarlijkse ECVIM-CA congres (European College of Veterinary Internal Medicine - Companion Animals).