.

Symposium Circulaire Economie

Geschreven door Super User. Gepost in Nieuws

Grootbeeld projectie Symposium Circulaire Economie

Rabobank Roermond organiseerde dinsdag 25 juni j.l. een symposium met als onderwerp de Circulaire Economie.
Meerdere sprekers belichtten vanuit diverse invalshoeken hoe een nieuwe economie eruit zou kunnen zien waarbij afval niet meer bestaat en delen de plaats inneemt van hebben.

Wereld Muziek Concours klinkt beter met Houben Souren Verhuur

Geschreven door Super User. Gepost in Nieuws

Wereld Muziek Concours

Van 4 t/m 28 juli staat Kerkrade weer in het teken van het Wereld Muziek Concours. Muzikanten uit alle werelddelen komen naar Kerkrade om mee te doen aan wedstrijden en shows.
Een fantastisch spektakel voor de liefhebbers van blaasmuziek. Het uitgebreide programma is te zien op de website www.wmc.nl
 
Houben Souren Verhuur is wederom gecontracteerd voor de audiovisuele voorzieningen in en om de Rodahal en tijdens de opening ceremonie op 4 juli.

The Cave Experience: Nieuwe spectaculaire attractie in grotten Valkenburg

Geschreven door Super User. Gepost in Nieuws

In co- creatie met Maurer architects en Houben Souren Verhuur biedt BV Limburg een concept voor een nieuwe attractie in de gemeentegrot Valkenburg. The Cave Experience vertelt op spectaculaire wijze het verhaal over wat er met het landschap en de mens in de loop der tijden is gebeurd. Grotschilderingen worden tot leven gebracht en animaties worden geprojecteerd via een uniek lichtspektakel. De bezoekers worden in een totaal andere belevingswereld gebracht bij wijze van wat Enterbrainment wordt genoemd. 

Houben Souren Verhuur werkte al eerder samen met de andere partijen bij spectaculaire projecten op het Vrijthof (Hoofdwacht) en het gemeentehuis in Maastricht. 

De gemeenteraad van Valkenburg zal begin juli een besluit nemen over het voorstel van de BV Limburg.

Meer informatie vindt u hier.

Euregionaal Feest van de Amateurkunsten

Geschreven door Super User. Gepost in Nieuws

2 JUNI GEUSSELT STADION MAASTRICHT
 
Hier vindt het Euregionaal Feest van de Amateurkunsten plaats. Het Euregionaal Feest van de Amateurkunsten laat met een variëteit aan talen de kunst in deze regio zien en wil de rijkdom die deze diversiteit ons biedt met alle amateurkunstenaars uit de regio vieren.

Met kunst en cultuur als bindmiddel en met de enthousiaste inzet van duizenden deelnemers creëren we zo hopelijk een nieuwe taal in de Euregio: de taal van de 2018.

Een artistiek project van deze omvang heeft nog nooit plaatsgevonden.
 
Houben Souren Verhuur ondersteunt dit project en verzorgt ook de audiovisuele techniek.

NVvP-congres groot succes

Geschreven door Super User. Gepost in Nieuws

Van 10 tot en met 12 april 2013 vond het 41ste Voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie plaats in het MECC in Maastricht.
Gedurende deze drie dagen bezochten ongeveer 2500 leden en andere professionals de stands en diverse sprekers.

Voor Houben Souren Verhuur is dit congres elk jaar een mooie uitdaging, aangezien alle audiovisuele benodigdheden door ons geleverd, geïnstalleerd en waar nodig bediend worden.

Nieuw dit jaar was de inzet van interactieve touch-screens waarmee een 70-tal medische onderzoeksposters getoond werden.