.

Houben Souren nu ook Certified wePresent partner

Met trots kunnen wij melden dat Houben Souren nu ook Certified wePresent Partner is. "wePresent" is een systeem waarmee tot 64 deelnemers samen kunnen werken en hun presentaties interactief en draadloos (via WIFI) weer kunnen geven. Dit geeft een breed scala aan mogelijkheden en maakt het geven van presentaties een stuk eenvoudiger. Nooit meer zoeken naar de juiste kabel of er achter komen dat net dat ene verloopplugje niet meegenomen is. Dit systeem is uitermate geschikt voor gebruik in trainingsruimten, vergaderkamers, maar ook in klaslokalen.

Lees meer over deze en andere draadloze presentatie oplossingen...

Tijs en Thijs versterken het Houben Souren team

Omdat Houben Souren een vast audiovisueel service punt gaat inrichten in het Center Court gebouw op het Brightlands Chemelot Campus terrein, was er behoefte aan een medewerker die daar fulltime aan de slag zou gaan. Omdat het iemand moest zijn die én vertrouwd was met Houben Souren, én veel kennis van zaken moest hebben zijn we uitgekomen bij Tijs Verfurth.

Houben Souren Roermond wint aanbesteding Brightlands Chemelot Campus

Houben Souren Verhuur heeft van Brightlands Chemelot Campus opdracht gekregen voor het leveren en installeren van audiovisuele middelen in het Center Court, het centraal faciliteitengebouw in Sittard-Geleen.

Brightlands Chemelot Campus is een samenwerkingsverband van provincie Limburg, DSM Nederland B.V. en Universiteit Maastricht.