.

Operatie in 3D tijdens internationaal congres

3D projectie tijdens medisch congresIn het Maastrichtse congrescentrum MECC is tijdens de 19e European Vascular Course (EVC) bijzondere, medische 3D-opnamen vertoond van diverse vaatchirurgische ingrepen. Hieronder ook het vervangen van een aorta en een ader reconstructie.
Houben Souren Verhuur verzorgt de techniek van de vertoning in 3D. Hiervoor hebben wij alle benodigde apparatuur in huis. Zowel de geschikte beamers alsook de sterke computers en natuurlijk de noodzakelijke brillen.

Videowall en LED beeldschermen voor nieuwsredactie NOS

LED beeldschermen op nieuwsredactie NOS

Duidelijke en hoge kwaliteit beeldschermen zijn van essentieel belang bij het dagelijks werk van de nieuwsredactie van de NOS. Dit wordt al helemaal duidelijk op de nieuwsvloer. Hier zijn nagenoeg alle nieuwsredacties gecentraliseerd en is er dag en nacht bedrijvigheid. Met zoveel journalisten, redacteuren en presentatoren wil iedereen goed zicht hebben op het nieuws in de wereld. Daarom heeft de NOS gemeend het aantal beeldschermen flink uit te breiden.

Uitbreiding crew

Frank Spreeuwenberg en Ron Smeets

Vanaf 2015 is het team van Houben Souren Verhuur uitgebreid met 2 nieuwe medewerkers, te weten Ron Smeets en Frank Spreeuwenberg. Helaas moeten we afscheid nemen van Bart Lickfeld.

L-Acoustics Kara geluid systeem

L-Acoustics Kara geluid systeem

Houben Souren Verhuur investeerde in een nieuwe line array van L-Acoustics en biedt daarmee een hoogwaardige oplossing voor projecten waarbij hoge kwaliteitseisen worden gesteld.
L-Acoustics wordt wereldwijd ingezet bij prestigieuze evenementen, presentaties en concerten. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij deze fabrikant voorop.
L-Acoustics KARA leent zich uitstekend voor verhuurdoeleinden vanwege de compacte en lichte behuizing, en grote bandbreedte (55 Hz - 20 kHz of met de SB 18 laagmodule zelfs vanaf 32 Hz).
De filosofie van het merk L-Acoustics is dat systemen uitsluitend als complete configuratie worden geleverd. Dus inclusief de versterkers en processoren. Tevens worden technici vanuit de fabrikant getraind om het optimale uit het systeem te kunnen halen.

Deze filosofie past heel goed bij de aanpak welke Houben Souren Verhuur nastreeft. Namelijk niets aan het toeval overlaten.
De eerste grote productie waarbij het nieuwe geluidsysteem zal worden ingezet zijn de Passiespelen in Tegelen (mei tot september).

Voor insiders de typenummers van het systeem: 12x KARA, 10x SB18, 4x LA8, 6x 12XT, 10x 8XT en 3x LA4X.

Licht, geluid, video en data, alles in 1 weekend

Slotconcert Rowwen Heze 2014

Een leeg magazijn betekent voor een verhuurbedrijf grote drukte. Daar was bij Houben Souren Verhuur afgelopen weekend sprake van.
Een aantal mooie projecten mochten we verzorgen.

  • MJazz
  • Slotconcerten Rowwen Hèze
  • The Wall in Poppodium Grenswerk
  • 185 jaar Soons Interieurbouw

Soons Interieurbouw viert 185-jarig bestaan

Lichtconcept Soons Interieurbouw

Soons Interieurbouw uit Schimmert viert haar 185 jarig bestaan. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1828 uitgegroeid van een kleinschalig timmerbedrijf tot een interieurbouwer die op lokaal en nationaal niveau werkt. Het bedrijf huldigt dit jaar 15 jubilarissen en start met het inwerken van de zevende generatie Soons.
 
Speciaal voor deze gelegenheid werden delen van het bedrijfspand omgebouwd tot ontvangst-, expositie- en feestruimte.