.

Licht, geluid, video en data, alles in 1 weekend

Slotconcert Rowwen Heze 2014

Een leeg magazijn betekent voor een verhuurbedrijf grote drukte. Daar was bij Houben Souren Verhuur afgelopen weekend sprake van.
Een aantal mooie projecten mochten we verzorgen.

  • MJazz
  • Slotconcerten Rowwen Hèze
  • The Wall in Poppodium Grenswerk
  • 185 jaar Soons Interieurbouw

Soons Interieurbouw viert 185-jarig bestaan

Lichtconcept Soons Interieurbouw

Soons Interieurbouw uit Schimmert viert haar 185 jarig bestaan. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1828 uitgegroeid van een kleinschalig timmerbedrijf tot een interieurbouwer die op lokaal en nationaal niveau werkt. Het bedrijf huldigt dit jaar 15 jubilarissen en start met het inwerken van de zevende generatie Soons.
 
Speciaal voor deze gelegenheid werden delen van het bedrijfspand omgebouwd tot ontvangst-, expositie- en feestruimte.

Dare, Do, Innovate

TEDx Maastricht

Dare, Do, Innovate…. Dat was de titel van TEDx Maastricht afgelopen week. Inspirerende sprekers krijgen 18 minuten om hun droom, activiteit of innovatie onder de aandacht te brengen. Bijzondere verhalen die de bezoeker aan het denken zetten en inspireren.  TEDx staat voor Technology, Entertainment en Design. Het evenement  wordt op vele plaatsen in de wereld georganiseerd. Afgelopen week in Theater aan het Vrijthof te Maastricht en op de Chemelot Campus. Bezoekers voor deze bijzondere sessies worden uitgenodigd nadat deze een in de Engelse taal opgestelde motivatie hebben geschreven.

Fanfare Sint Servatius te horen en te zien door Houben Souren

Jubileumconcert Fanfare St. Servatius

Op 2 november aanstaande geeft Fanfare Sint Servatius uit Biesland een jubileumconcert in het MECC in Maastricht. De fanfare bestaat 110 jaar en dat moet gevierd worden. Houben Souren staat die dag klaar met licht, geluid en projectie om de fanfare op die manier in het zonnetje te zetten. Ook in aanloop naar dit concert zijn wij betrokken. Zo wordt uitgebreid meegedacht over de aankleding, de keuze van apparatuur en het lichtplan.

Wilt u dit concert bijwonen? Dat kan door kaarten te bestellen via www.fanfaresintservatius.nl/tickets/

Heeft uw fanfare ook ondersteuning nodig bij de audio-visuele techniek van uw concert? Onze experts helpen u graag.

Passiespelen 2015

Passiespelen 2015

De publicaties van de Passiespelen 2015 zijn al gestart. Ook de kaartverkoop voor de nieuwe editie is bezig. (www.passiespelen.nl)
 
De tender voor de levering van geluid heeft inmiddels gelopen en de opdracht werd aan Houben Souren Verhuur gegund.
De Passiespelen is een 5 jaarlijks evenement dat in openluchttheater de Doolhof in Tegelen wordt opgevoerd. Inmiddels wordt het de komende editie de 4e keer dat wij het geluid mogen verzorgen.

Etienne Souren Ondernemer van de dag

De nieuwe eigenaar van Houben Souren BV is niet onopgemerkt gebleven en door WijLimburg op 22 augustus uitgeroepen tot Ondernemer van de dag.

Lees hier het volledige artikel op WijLimburg.