.

Dare, Do, Innovate

TEDx Maastricht

Dare, Do, Innovate…. Dat was de titel van TEDx Maastricht afgelopen week. Inspirerende sprekers krijgen 18 minuten om hun droom, activiteit of innovatie onder de aandacht te brengen. Bijzondere verhalen die de bezoeker aan het denken zetten en inspireren.  TEDx staat voor Technology, Entertainment en Design. Het evenement  wordt op vele plaatsen in de wereld georganiseerd. Afgelopen week in Theater aan het Vrijthof te Maastricht en op de Chemelot Campus. Bezoekers voor deze bijzondere sessies worden uitgenodigd nadat deze een in de Engelse taal opgestelde motivatie hebben geschreven.

Fanfare Sint Servatius te horen en te zien door Houben Souren

Jubileumconcert Fanfare St. Servatius

Op 2 november aanstaande geeft Fanfare Sint Servatius uit Biesland een jubileumconcert in het MECC in Maastricht. De fanfare bestaat 110 jaar en dat moet gevierd worden. Houben Souren staat die dag klaar met licht, geluid en projectie om de fanfare op die manier in het zonnetje te zetten. Ook in aanloop naar dit concert zijn wij betrokken. Zo wordt uitgebreid meegedacht over de aankleding, de keuze van apparatuur en het lichtplan.

Wilt u dit concert bijwonen? Dat kan door kaarten te bestellen via www.fanfaresintservatius.nl/tickets/

Heeft uw fanfare ook ondersteuning nodig bij de audio-visuele techniek van uw concert? Onze experts helpen u graag.

Passiespelen 2015

Passiespelen 2015

De publicaties van de Passiespelen 2015 zijn al gestart. Ook de kaartverkoop voor de nieuwe editie is bezig. (www.passiespelen.nl)
 
De tender voor de levering van geluid heeft inmiddels gelopen en de opdracht werd aan Houben Souren Verhuur gegund.
De Passiespelen is een 5 jaarlijks evenement dat in openluchttheater de Doolhof in Tegelen wordt opgevoerd. Inmiddels wordt het de komende editie de 4e keer dat wij het geluid mogen verzorgen.

Etienne Souren Ondernemer van de dag

De nieuwe eigenaar van Houben Souren BV is niet onopgemerkt gebleven en door WijLimburg op 22 augustus uitgeroepen tot Ondernemer van de dag.

Lees hier het volledige artikel op WijLimburg.

Nieuw in de verhuur

Houben Souren Verhuur heeft weer geïnvesteerd in allerlei nieuwe verhuur apparatuur.

  • Samsung 65 inch LED schermen, Full HD
  • Roland VR-50HD Multi-Format AV mixer
  • Bosch Vergader/discussie systeem (DCN Next Generation)
  • Bosch Integrus vertaalsysteem
  • Soundcraft SI Performer digitale audio mixer
  • GrandMA2 onPC command wing set
  • HQI Terreinverlichting
  • Full HD projectoren
  • Matrox Monarch video streaming / recording set
  • Dataton watchpax mediaspelers voor WATCHOUT

Eurofinance

Eurofinance congres, AVtechniek

EuroFinance, het woord zegt het al. Deze conferentie gaat over financiën, balansen, government en wat dies meer zij. Bankiers en ondernemers ontmoeten elkaar en top sprekers uit de financiële wereld houden er hun spreekbeurten. De conferentie wordt in meerdere steden in Europa gehouden en om de 2 jaar is  Amsterdam aan de beurt.
Houben Souren Verhuur verzorgt voor deze organisatie al sinds vele jaren de audiovisuele techniek. Ook deze klant kiest voor zekerheid en het “ontzorgen model” ten aanzien van de faciliteiten zoals vertaalsystemen, videoregistratie, beeldpresentaties, geluid en licht.
En dan is het wel mooi als de klant het volgende compliment terugkoppelt:
"It was such a pleasure to have an amazing IT/AV team at our conference yesterday - thanks to you all, the conference was very smooth and it turned out to be a big success.[..] I very much look forward to working with you and your team in the future."