.

Nieuw in de verhuur

Houben Souren Verhuur heeft weer geïnvesteerd in allerlei nieuwe verhuur apparatuur.

  • Samsung 65 inch LED schermen, Full HD
  • Roland VR-50HD Multi-Format AV mixer
  • Bosch Vergader/discussie systeem (DCN Next Generation)
  • Bosch Integrus vertaalsysteem
  • Soundcraft SI Performer digitale audio mixer
  • GrandMA2 onPC command wing set
  • HQI Terreinverlichting
  • Full HD projectoren
  • Matrox Monarch video streaming / recording set
  • Dataton watchpax mediaspelers voor WATCHOUT

Eurofinance

Eurofinance congres, AVtechniek

EuroFinance, het woord zegt het al. Deze conferentie gaat over financiën, balansen, government en wat dies meer zij. Bankiers en ondernemers ontmoeten elkaar en top sprekers uit de financiële wereld houden er hun spreekbeurten. De conferentie wordt in meerdere steden in Europa gehouden en om de 2 jaar is  Amsterdam aan de beurt.
Houben Souren Verhuur verzorgt voor deze organisatie al sinds vele jaren de audiovisuele techniek. Ook deze klant kiest voor zekerheid en het “ontzorgen model” ten aanzien van de faciliteiten zoals vertaalsystemen, videoregistratie, beeldpresentaties, geluid en licht.
En dan is het wel mooi als de klant het volgende compliment terugkoppelt:
"It was such a pleasure to have an amazing IT/AV team at our conference yesterday - thanks to you all, the conference was very smooth and it turned out to be a big success.[..] I very much look forward to working with you and your team in the future."

Muzikanten Stones draaien warm onder lampen van Houben Souren Verhuur

Jazz Orchestra of The Concertgebouw

De voltallige begeleidingsband van de Stones was vrijdagavond 6 juni 2014 aanwezig in het MECC in Maastricht. Daar was een besloten gala-avond georganiseerd door het Jazz Orchestra of The Concertgebouw. Onder de noemer The Rolling Stones Project kwamen talloze nummers van The Rolling Stones voorbij in een jazz-setting. Nummers als 'Satisfaction' en 'You Can't Always Get What You Want' werden gestript van hun gitaarwerk, en kregen daarvoor in de plaats het jazzy geluid van saxofoon en schuiftrombone.

Four Freedoms Awards 2014

Crew Four Freedoms Awards

Op zaterdag 24 mei 2014 werden de Four Freedoms Awards uitgereikt in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Dit alles in het bijzijn van onder andere  Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Prinses Beatrix, Prinses Margriet, Premier Mark Rutte en vele andere hoogwaardigheids bekleders.

Videomapping met 35 projectoren in een grot

The Cave Experience

The Cave Experience

- The greatest show under earth -

Houben Souren Verhuur, Maurer United Architects en BV Limburg gaan vanaf 7 juni met hun lichtspektakels ondergronds. Deze nieuwe culturele attractie in de Gemeentegrot, Cauberg 4 te Valkenburg, toont de tijdloze kracht van de verbeelding in de vorm van audiovisuele show.

Radio commercial voor naamswijziging

Radio commercial voor naamswijziging

Naar aanleiding van onze recente naamswijziging is op L1radio de komende weken een radio commercial te horen.
Met deze commercial brengen we onze nieuwe naam extra onder de aandacht. In de periode van 6-5-2014 t/m 23-5-2014 is de commercial 40x te horen op L1 radio.

In de ochtenduren tussen 07.00 en 9.30 uur en in de middag en avond tussen 17.00 en 18.30 uur.

Beluister hier onze radiocommercial: