.

Update verhuurinventaris

Onze verhuurinventaris is continu in beweging en wordt steeds weer vernieuwd. Hierdoor kunnen wij onze klanten kennis laten maken met de nieuwste technieken.

Beeld

Houben Souren bezit reeds een aantal Panasonic PT-EZ770 WUXGA projectoren. Deze projectoren beschikken over een lichtopbrengst van 6.500 Ansilumen en zijn reeds bij vele projecten ingezet tot grote tevredenheid van ons en onze opdrachtgevers. Om deze reden hebben wij vier extra PT-EZ770 projectoren aangeschaft.
De lenzen die voorhanden zijn:

Standaardlens 1.7 – 2.8 AH-24741 / ET-ELS20
Groothoeklens vast 0.8 AH-24721 / ET-ELW21
Groothoeklens zoom 1.3 – 1.7 AH-24711 / ET-ELW20
Telezoom lens 2.8 – 4.6 AH-24771 / ET-ELT20
Telezoom lens 4.6 – 7.2 AH-24781 / ET-ELT21

Licht

De licht inventaris heeft een grote update gekregen. De wens was om een spot aan te schaffen die zowel voor beam-, wash als spot toepassingen (hybride) kan worden gebruikt. De Infinity IB-16R voldoet aan deze criteria en combineert een enorme lichtoutput met vele grafische mogelijkheden en prachtige kleuren. Door de LED ring kan de operator een nog creatievere lichtshow ontwerpen.

Als aanvulling op onze LED parren hebben we ook 16 stuks Helix wall washers aangeschaft. Deze armatuur beschikt over 40 stuks tien watt LEDs en is door zijn IP54 rating ook geschikt voor outdoor gebruik. De Helix 4000 Q4 heeft draadloze DMX aan boord waardoor de wash-light in combinatie met onze nieuwe wireless DMX transmitter enkel bekabelde voeding nodig heeft. Met ingebouwde Lee filters en diverse programma’s als preset kan deze armatuur ook standalone gebruikt worden.

Ten slotte hebben wij 12 stuks Vintage Blaze armaturen aangeschaft. Deze lampen hebben een vintage uitstraling, echter combineren ze een 575W conventionele lamp met een aantal LEDs om het beste van twee werelden te bieden. De retro uitstraling zorgt voor veel sfeer bij uw conferentie of evenement.

Geluid

Houben Souren is sinds kort gecertificeerd Catchbox partner en heeft direct een aantal van deze werpmicrofoons aangeschaft. De Catchbox is een ideale microfoon om het publiek meer te betrekken bij een congres of presentatie. Het gooien van de microfoon zorgt vaak voor een ijsbreker. De microfoon is daarnaast omnidirectioneel waardoor men goed verstaanbaar is.

Verder is het aantal L-Acouctics LA4-X versterkers uitgebreid en zijn er ook beugels aangeschaft waarmee wij onze L-Acoustics 8XT en 12XT luidsprekers kunnen vliegen.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.