.

Geschiedenis

Pierre Houben, oprichter van Houben Media Verhuur

Na de HTS, een dienstverband bij Philips en 20 jaar een eigen winkel in Beeld en Geluid begeeft Pierre Houben zich vanaf 1997 in de zakelijke audiovisuele markt. In deze groeimarkt wordt van Maastricht tot Nijmegen een leidende positie opgebouwd in audiovisuele projecten.

De videomarkt is eveneens jarenlang een specialisme waarin Pierre Houben zijn naam vestigt.
10 jaar lang is hij mede eigenaar van een videobedrijf met de naam Video Limburg. In die periode is veel ervaring opgedaan in het videovak en zijn veel contacten ontstaan met creatieve bedrijven. Dat netwerk van videospecialisten komt nog dagelijks van pas.

Onder het motto eerst dienen en pas dan verdienen ontstaat een businessmodel dat gebaseerd is op vertrouwen. Een klant moet kunnen vertrouwen op eerlijk advies en perfecte nazorg. De klant staat voorop. Die formule heeft gewerkt en werkt nog steeds.

Etienne Souren

Houben Souren Verhuur (voorheen Houben Media Verhuur)

De kracht van Pierre Houben was altijd dichtbij de klant te staan. Bij congressen en evenementen, waar tijdelijk apparatuur nodig is zal die betrokkenheid altijd op de eerste plaats staan. Vanaf 2010 heeft Houben Souren Verhuur zich meer en meer geconcentreerd op evenementen, congressen en beurzen.
Overal waar tijdelijk apparatuur wordt gewenst met de daarbij behorende ondersteuning kom je ons tegen. Het zijn situaties waar het meteen goed moet zijn. Je kunt niet "morgen" terugkomen.

Een team van ervaren specialisten vormt de basis van dit bedrijf. In drukke periodes of bij grootschalige projecten maken we gebruik van freelance krachten die werken onder begeleiding van ons eigen, vaste team. De dagelijkse leiding van Houben Souren Verhuur ligt nu bij Etienne Souren. Etienne is sinds 2006 werkzaam bij Houben Souren Verhuur en vanaf september 2013 eigenaar.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.