.

Audiovisuele inrichting Hoeve Overhuizen

Rabobank Centraal Zuid-Limburg

In elk kantoorpand treft u ze aan: vergaderzalen en presentatieruimten. Tegenwoordig mag daar ook de nodige audiovisuele apparatuur niet in ontbreken. Beamers, schermen, luidsprekers en touchscreens zijn inmiddels niet meer weg te denken.

De Rabobank Centraal Zuid Limburg centraliseert de komende tijd haar kantoren en gebouwen. Daartoe is de keuze gemaakt om het leegstaande en monumentale pand Hoeve Overhuizen in Bocholtz te kopen en te verbouwen tot haar nieuwe adviescentrum en hoofdkantoor voor de regio Centraal Zuid Limburg.

Het adviescentrum zal worden uitgerust met kantoorfaciliteiten, diverse vergaderruimten, een seminarruimte, een uitgebreide ontvangstruimte en restaurant. Omdat er in het gebouw veel authentieke materialen, zoals leem, gebruikt zijn dient er veel aandacht gestoken te worden in de bouwkundige oplossingen voor de benodigde audiovisuele apparatuur.

En juist daar is Houben Souren sterk in. Meedenken in maatwerkoplossingen. Vandaar dat na een uitgebreide selectieprocedure Houben Souren is gekozen als partij voor het leveren en installeren van alle audiovisuele apparatuur in de vergaderzalen, seminarruimte en bedrijfsrestaurant. Ook wordt een narrowcasting systeem geleverd.

Voor het bedienen van alle apparatuur heeft Houben Souren een systeem ontworpen waarmee automatisch de verschillende zalen met elkaar verbonden kunnen worden. De audio en data/video signalen zijn via het systeem gekoppeld en schakelbaar.
Hetzelfde schakelsysteem geeft ook de mogelijkheid elk beeldscherm in het narrowcasting systeem individueel te kiezen en van informatie te voorzien.
De seminarruimte kan, indien gewenst, als extra ruimte worden ingezet bij lezingen waarbij een grote opkomst verwacht wordt.

Voor de overbrengen van de signalen voor het narrowcasting systeem is door de hele hoeve een uitgebreid UTP-netwerk aangelegd. Daarnaast wordt ook in de andere zalen gebruik gemaakt van hoogwaardig bekabeling. De combinatie met Samsung LED schermen, Focus Touch P10 touchscreens en een gebruikersvriendelijke opzet van de techniek zorgt ervoor dat alle zalen toegerust zijn voor de toekomst en voor intensief gebruik.

Uw vergaderruimte ook klaar laten maken voor de toekomst? De specialisten van Houben Souren helpen u graag.

Maak vrijblijvend een afspraak

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.