.

Audiovisuele inrichting Numidia B.V.

Onlangs heeft Houben Souren een groot aantal audiovisuele middelen geïnstalleerd in het nieuwbouw hoofdkantoor van Numidia te Herten.
Numidia had een multifunctionele en vooral gebruiksvriendelijke oplossing nodig om te presenteren en videoconferencen in alle ruimtes. In eerste instantie hadden ze geen duidelijk beeld van wat ze wilden, enkel wat ze wilden bereiken. Livestreamen en videoconferencing moest mogelijk zijn, gebruiksvriendelijkheid, bedrijfszekerheid en veelzijdigheid waren kernpunten.

Door meerdere gesprekken met de opdrachtgever en diverse opties naast elkaar te leggen kreeg Houben Souren een beter beeld van de wens van opdrachtgever. Houben Souren heeft dit beeld vervolgens vertaald naar een oplossing. Numidia heeft deze oplossing zelf ervaren middels een testopstelling voordat de uiteindelijke beslissing werd genomen, om volledig achter hun keuze te staan. Hierdoor is de geleverde oplossing geen verrassing, maar een realisatie van de initiële visie van Numidia.

De oplossing bestaat o.a. uit het BlueJeans platform. Door deze videoconferencing dienst volledig te integreren in alle vergaderruimtes kan men eenvoudig videoconference sessies opzetten variërend van 1 op 1 meetings, tot meetings met 100 personen. Door gebruik te maken van Dolby microfoons en luidsprekers is overal een helder geluid hoorbaar. Hierdoor lijkt het net of men een écht gesprek heeft met elkaar, terwijl men in feite vaak duizenden kilometers van elkaar verwijderd is. BlueJeans tackelt tevens de livestream eis, via BlueJeans kan men live alle andere kantoren bekijken (en de audio indien gewenst uitschakelen).

In de Boardroom is gebruik gemaakt van het Polycom Director videoconferencing systeem, gekoppeld aan BlueJeans. Dit systeem focust via drie camera’s op de daadwerkelijke spreker en maakt elke vergadering persoonlijk, ook wanneer er tien personen aan tafel zitten.
De echte Eyecatcher is de videowall in de kantoorruimte, bestaande uit 3x3 schermen met een vrijwel onzichtbare rand. Hierdoor vormen ze samen een groot 4K scherm van 350 x 200cm. De videowall laat een diversiteit aan informatie zien, met aan de bovenkant telkens realtime wisselkoersinformatie (van levensbelang voor Numidia). Via een touchscreen kan bepaald worden wat er op de videowall zichtbaar is.

Uiteraard is ook rekening gehouden met presentatiemogelijkheden. In alle ruimtes kan men draadloos presenteren, of via HDMI content naar de schermen sturen.

Ook alle buitenlandse vestigingen zijn door Houben Souren onder handen genomen. Overal staat inmiddels een Dolby Conference Kit bestaande uit een Dolby Conference Phone, computer en camera. Zo kan men vanuit Roermond in real-time vergaderen met de buitenlandse vestigingen zonder in te leveren op beeld- en geluidskwaliteit.
Om het overzicht te behouden voor de medewerkers van Numidia heeft Houben Souren een LeftClick ruimte reserveringssysteem geïnstalleerd. Via schermen aan de buitenkant van alle vergaderruimtes is in één oogopslag te zien of een ruimte al dan niet bezet is. Indien de ruimte vrij is, kan deze on-the-fly gereserveerd worden zodat men niet gestoord wordt.

Verder zorgt een narrowcasting systeem voor up-to-date informatie en worden bezoekers welkom geheten op de videowall.

Quote van Han van Hagen, Managing Director:
“Houben Souren heeft ons uitstekend geholpen om een state of the art AV-systeem te implementeren. Een systeem dat niet alleen video-conferencing mogelijk maakt, maar ons ook in staat stelt om één wereldwijd virtueel kantoor te realiseren.
Het is een alles omvattend systeem geworden dat toch heel eenvoudig in bediening is. Klasse.”

Over Numidia:

Numidia is een internationaal handelsbedrijf in standaard zuivelproducten en heeft klanten in meer dan 100 landen wereldwijd. Door een diepgaande en up-to-date kennis van de zuivelmarkt zijn ze tevens de juiste partner om advies te geven aan zowel klanten als leveranciers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Herten (Roermond). Hiernaast hebben ze vestigingen in Montevideo, Dallas, Melbourne en Singapore.

Heeft u ook interesse in een state-of-the-art audiovisuele oplossing? Neem dan voor een vrijblijvend adviesgesprek contact op met onze specialist Thijs Stobbelaar. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.