.

Videowall en LED beeldschermen voor nieuwsredactie NOS

LED beeldschermen op nieuwsredactie NOS

Voor de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) heeft Houben Souren tientallen LED schermen, maar ook een 3x2 videowall geïnstalleerd op de nieuwsvloer. Hierdoor kunnen de 700 medewerkers van de omroep perfect overzicht houden op de diverse televisie-media in de wereld.

 

Overzicht

Voor elke nieuwsredactie is het van groot belang snel een overzicht van de berichtgeving te hebben. Voor de televisie-nieuwsdiensten gebeurt dat vooral door internet en andere (inter)nationale media scherp in de gaten te houden.
Op de redactie tref je daarom heel veel (LED) beeldschermen aan. Elk scherm met een ander tv-station.

Over de NOS

Zo ook bij de NOS, de Nederlandse Omroep Stichting. Gezien het belang van een goede en adequate nieuwsvoorziening zijn nagenoeg alle verschillende nieuwsredacties gecentraliseerd op 1 grote nieuwsvloer (denk hierbij aan nieuws, sport en evenementen). In dit zenuwcentrum van journalisten, redacteuren en presentatoren is het 24/7 bedrijvigheid, immers het nieuws stopt nooit. Zo’n zevenhonderd journalisten en andere medewerkers verzorgen de uitzendingen van onder andere het NOS Journaal.
Met de toename van het aantal televisie-media bestond er bij de NOS behoefte aan een aanzienlijke uitbreiding van het aantal (LED)beeldschermen op verschillende plekken op de nieuwsredactie.

De opdracht

Houben Souren heeft deze opdracht van de NOS gegund gekregen op basis van haar specifieke kwaliteiten namelijk een hoge kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding maar vooral persoonlijke aanpak en cultuur. Gezien de complexiteit van de opdracht, het nieuws gaat immers altijd door, waren dit belangrijke argumenten om voor Houben Souren te kiezen.

Overlast beperken

Om deze opdracht zonder overlast en snel te vervullen heeft Houben Souren een plan van aanpak opgesteld waarbij de werkzaamheden met mogelijk geluidsoverlast (zoals boren) gedurende de nacht werden ingedeeld en de overige werkzaamheden overdag konden plaatsvinden.

Binnen 1 week heeft Houben Souren in nauw overleg met de hoofdredactie 30 Samsung LED schermen en verschillende ophang constructies geïnstalleerd, alsmede een 3x2 videowall. Op deze manier kon het werk zonder noemenswaardige overlast worden uitgevoerd. Het nieuws gaat immers altijd door…..

Uw kantoorruimte of vergaderzaal kan ook door ons ingericht worden!

Vraag naar de mogelijkheden

 

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.