.

Audiovisuele inrichting Numidia B.V.

Onlangs heeft Houben Souren een groot aantal audiovisuele middelen geïnstalleerd in het nieuwbouw hoofdkantoor van Numidia te Herten.
Numidia had een multifunctionele en vooral gebruiksvriendelijke oplossing nodig om te presenteren en videoconferencen in alle ruimtes. In eerste instantie hadden ze geen duidelijk beeld van wat ze wilden, enkel wat ze wilden bereiken. Livestreamen en videoconferencing moest mogelijk zijn, gebruiksvriendelijkheid, bedrijfszekerheid en veelzijdigheid waren kernpunten.

Houben Souren installeert complete High Tech Meet- en Regelkamer voor Petrochemical Pipeline Services

Petrochemical Pipeline Services (PPS) gevestigd in Elsloo, verleent diverse diensten rond pijpleidingen. Deze diensten betreffen het transport van productstoffen door pijpleidingen alsmede het onderhouden en beheren van de pijpleidingen, waarbij strikte regels en wetten gelden waaraan voldaan moet worden.
De pijpleidingen transporteren (petro)chemische producten. De opslagtanks bij producenten en afnemers worden via deze leidingen aan elkaar gekoppeld. De totale lengte van de door PPS beheerde leidingen bedraagt ongeveer 1000 km in Nederland, België en Duitsland.
Klanten van PPS zijn onder andere: ARG, VYNOVA en SABIC Petrochemicals.

Audiovisuele inrichting Hoeve Overhuizen

Rabobank Centraal Zuid-Limburg

In elk kantoorpand treft u ze aan: vergaderzalen en presentatieruimten. Tegenwoordig mag daar ook de nodige audiovisuele apparatuur niet in ontbreken. Beamers, schermen, luidsprekers en touchscreens zijn inmiddels niet meer weg te denken.

De Rabobank Centraal Zuid Limburg centraliseert de komende tijd haar kantoren en gebouwen. Daartoe is de keuze gemaakt om het leegstaande en monumentale pand Hoeve Overhuizen in Bocholtz te kopen en te verbouwen tot haar nieuwe adviescentrum en hoofdkantoor voor de regio Centraal Zuid Limburg.

Videowall en LED beeldschermen voor nieuwsredactie NOS

LED beeldschermen op nieuwsredactie NOS

Voor de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) heeft Houben Souren tientallen LED schermen, maar ook een 3x2 videowall geïnstalleerd op de nieuwsvloer. Hierdoor kunnen de 700 medewerkers van de omroep perfect overzicht houden op de diverse televisie-media in de wereld.