.

Webcasting

Webcasting livestreaming vanaf elke locatie

De hele wereld laten zien waar u mee bezig bent? Dat kan met de webcasting oplossingen van Houben Souren Verhuur.

Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om vanaf bijna elke locatie een hoge kwaliteit livestream op te zetten. Uw toeschouwers hoeven zo geen moment te missen van uw evenement waar zij zich ook bevinden.

Goede voorbereiding

Om de livestream goed te laten verlopen besteden wij veel aandacht aan de voorbereiding. We maken duidelijke afspraken over de eisen waaraan de verbindingen moeten voldoen om een hoge kwaliteit te garanderen. Op locatie worden de nodige tests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat beeld en geluid goed verzonden worden.

Tijdens de stream monitoren wij de verbinding zodat vroegtijdig op eventuele problemen ingesprongen kan worden.

2-weg verbindingen

Indien u met uw toeschouwers wilt kunnen communiceren kunt u kiezen voor videoconferencing. Ook hier kan Houben Souren Verhuur u van dienst zijn. Is een gesprek niet hetgeen u naar zoekt? Dan kunt u ook interactiviteit toevoegen door met social-media tools te werken. Zo is het naast webcasting ook mogelijk om twitterfeeds bij uw projectie te tonen. Zo kunt u direct reageren op vragen, gesteld door toeschouwers via Twitter.

Houben Souren Verhuur levert de computers, maar ook de videocamera's, eventuele regieset, geluidsapparatuur en indien nodig ook de lichtapparatuur. Zo bent u er verzekerd van dat alles in topkwaliteit het internet op gaat.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.