.

Opening Academisch jaar 2018/2019


Maandag 3 september opende de Universiteit Maastricht het Academisch Jaar 2018/2019 middels diverse bijeenkomsten. Houben Souren bedacht een fris op maat gemaakt concept voor deze bijeenkomst!  Het project omvatte de nodige voorbereiding, van schets tot uitvoering.

Nieuw tijdperk breekt aan voor het merk Jaguar

Jaguar I-PACE presentatie Houben SourenOnlangs werd de nieuwe, volledig elektrische Jaguar I-PACE gelanceerd bij de Limburgse Jaguar en Land Rover dealer “de Uiver”. Tijdens deze exclusieve avond werd een select gezelschap in de gelegenheid gesteld om de nieuwe I-PACE voor het eerst in het echt te bewonderen en uitgebreid te ontdekken.

Full House tijdens de Limburg Happening


Ter ere van het 100-jarig jubileum van de Limburgse Werkgevers Vereniging - LWV werd de Limburg Happening georganiseerd. Château St. Gerlach was tot op de laatste stoel uitverkocht met Limburgse werkgevers die tijdens dit event o.a. mochten genieten van de Limburg Challenge waarbij het beste idee vóór Limburg werd gekozen. Houben Souren tekende voor beeld, geluid, licht, podium, aankleding en technische ondersteuning tijdens dit mooie event.

100-jarige herdenking - Slag om Belleau bos 1918-2018

Ton Derks Advancing, productiebureau voor theater, concerten en evenementen schakelde dit voorjaar Houben Souren Verhuur in voor een uitermate eervol av-project; het project omvatte de gehele cameraregie bij de 100-jarige oorlogsherdenkingsceremonie in Belleau, Frankrijk plus de plaatsing en aansturing van een XL-Videoscreen van 10x5 meter, ter plaatse.

Graaf van Horne - De Musical

Houben Souren Verhuur kijkt met trots terug op het prachtige AV project dat wij op 11 en 12 mei verzorgden. De Graaf van Horne musical op de Oude Markt in Weert, aan de voet van de St. Martinuskerk werd door ons volledig ingericht met de modernste technieken op gebied van beeld, licht en geluid.