.

De 36e editie van het Limburg Festival is weer voorbij, maar wat was het fantastisch!


Limburg Festival heeft afgelopen editie ruim 50.000 bezoekers gehad op de in totaal 187 voorstellingen op 35 locaties in Midden-Limburg. De organisatie spreekt van een bezoekersrecord.

Houben Souren was verantwoordelijk voor het grootste deel van de techniek. We waren nauw betrokken bij vele theaterproducties en zo ontstond er een totaalbegeleiding waarbij niet alleen techniek, maar ook tribunes, podiums en stroomvoorziening geregeld werden door de mensen van Houben Souren.

Organisator Jan Klompen was meer dan tevreden: “De techniek was super geregeld allemaal … als organisatie hebben we er geen omkijken naar gehad. En dat geeft een bijzonder rustig gevoel!

Limburg Festival bood een programma boordevol theatertochten, straattheater en bijzonder theater op bijzondere locaties: in fabriekshallen, boerderijen, schuren, kerken, op en rond Mooder Maas en in de prachtige Midden-Limburgse natuur.

Gedeputeerde van Cultuur Ger Koopmans, burgemeester Rianne Donders-de Leest van Roermond en voorzitter van het bestuur van het Limburg Festival Harry Tolkamp spraken lovende woorden aan het adres van het festival.

We kijken uit naar de volgende editie!

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.