.

Muzikanten Stones draaien warm onder lampen van Houben Souren Verhuur

Jazz Orchestra of The Concertgebouw

De voltallige begeleidingsband van de Stones was vrijdagavond 6 juni 2014 aanwezig in het MECC in Maastricht. Daar was een besloten gala-avond georganiseerd door het Jazz Orchestra of The Concertgebouw. Onder de noemer The Rolling Stones Project kwamen talloze nummers van The Rolling Stones voorbij in een jazz-setting. Nummers als 'Satisfaction' en 'You Can't Always Get What You Want' werden gestript van hun gitaarwerk, en kregen daarvoor in de plaats het jazzy geluid van saxofoon en schuiftrombone.

Four Freedoms Awards 2014

Crew Four Freedoms Awards

Op zaterdag 24 mei 2014 werden de Four Freedoms Awards uitgereikt in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Dit alles in het bijzijn van onder andere  Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Prinses Beatrix, Prinses Margriet, Premier Mark Rutte en vele andere hoogwaardigheids bekleders.

Videomapping met 35 projectoren in een grot

The Cave Experience

The Cave Experience

- The greatest show under earth -

Houben Souren Verhuur, Maurer United Architects en BV Limburg gaan vanaf 7 juni met hun lichtspektakels ondergronds. Deze nieuwe culturele attractie in de Gemeentegrot, Cauberg 4 te Valkenburg, toont de tijdloze kracht van de verbeelding in de vorm van audiovisuele show.

Radio commercial voor naamswijziging

Radio commercial voor naamswijziging

Naar aanleiding van onze recente naamswijziging is op L1radio de komende weken een radio commercial te horen.
Met deze commercial brengen we onze nieuwe naam extra onder de aandacht. In de periode van 6-5-2014 t/m 23-5-2014 is de commercial 40x te horen op L1 radio.

In de ochtenduren tussen 07.00 en 9.30 uur en in de middag en avond tussen 17.00 en 18.30 uur.

Beluister hier onze radiocommercial:

Outdoor LED scherm tijdens het Mama’s Pride festival

Voor het derde jaar op rij verzorgt Houben Souren Verhuur het daglichtscherm tijdens dit gratis toegankelijk popfestival dat in het tweede weekend van Mei plaatsvindt in het Burgemeester Damenpark in Geleen.
De eerste editie van Mama’s Pride vond plaats in 1995. Dat betekent dit jaar de 20e editie, zonder één jaar over te slaan.
In al die jaren hebben vele fantastische optredens op het podium gestaan. Denk aan Millionaire, Youngblood Brass Band, Alain Clark, maar ook aan jongerenkoor Scala. Al dat moois probeert de organisatie levend te houden.

Rogstaekers de Legende een musical met een “duuvels” tintje

De manne di-j De Legende legendarisch hebben gemaaktj! Herstikke bedanktj jonges vur eure inzet de aafgelaupe daag van dieënsdig wis aafgelaupe nacht. Super!

Na maandenlange voorbereidingen was het dan eindelijk showtime!!! Op 2 en 3 mei werd de Markt in Weert omgetoverd tot een openluchttheater en stond hier gedurende 2 dagen het podium voor de musical “Rogsteakers de Legende”. In het kader van 600 jaar stad Weert was dit het cadeau van Stadscarnavalsvereniging de Rogstaekers voor alle Weertenaren maar uiteraard ook voor niet-Weertenaren. De Musical vertelt het verhaal waar de Weertenaren hun geuzennaam aan te danken hebben. Het is een productie die zo in alle Limburgse Theaters had kunnen draaien.