.

Outdoor LED scherm tijdens het Mama’s Pride festival

Voor het derde jaar op rij verzorgt Houben Souren Verhuur het daglichtscherm tijdens dit gratis toegankelijk popfestival dat in het tweede weekend van Mei plaatsvindt in het Burgemeester Damenpark in Geleen.
De eerste editie van Mama’s Pride vond plaats in 1995. Dat betekent dit jaar de 20e editie, zonder één jaar over te slaan.
In al die jaren hebben vele fantastische optredens op het podium gestaan. Denk aan Millionaire, Youngblood Brass Band, Alain Clark, maar ook aan jongerenkoor Scala. Al dat moois probeert de organisatie levend te houden.

Rogstaekers de Legende een musical met een “duuvels” tintje

De manne di-j De Legende legendarisch hebben gemaaktj! Herstikke bedanktj jonges vur eure inzet de aafgelaupe daag van dieënsdig wis aafgelaupe nacht. Super!

Na maandenlange voorbereidingen was het dan eindelijk showtime!!! Op 2 en 3 mei werd de Markt in Weert omgetoverd tot een openluchttheater en stond hier gedurende 2 dagen het podium voor de musical “Rogsteakers de Legende”. In het kader van 600 jaar stad Weert was dit het cadeau van Stadscarnavalsvereniging de Rogstaekers voor alle Weertenaren maar uiteraard ook voor niet-Weertenaren. De Musical vertelt het verhaal waar de Weertenaren hun geuzennaam aan te danken hebben. Het is een productie die zo in alle Limburgse Theaters had kunnen draaien.

Projectie tijdens eerste Europees presidentieel debat

De projectieregie tijdens Eurodebat

Op maandag 28 april 2014 vond in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht het eerste Europees Presidentieel debat plaats. Tijdens dit debat, georganiseerd door de Gemeente Maastricht, namen vier kandidaten deel en debatteerden over diverse onderdelen.

Op het grote podium van het Theater werd voor de gelegenheid een speciaal projectiedoek van 14 bij 5 meter gespannen. Dit doek is bij uitstek geschikt voor gebruik als achtergrond voor televisie opnamen. Om de indrukwekkende achtergrond weer te geven werden 4 grote projectoren gebruikt.

Unieke Dining Table mapping!

Unieke Dining Table mapping!

Dinsdag 15 april is het zover! Fun Beach Event & Leisure Park presenteert al weer het 3de Beachclub Degreez Walk In Event. Net als voorgaande edities kunt u een hoop interessante relaties ontmoeten. Vorig jaar hebben een groot aantal bedrijven het event bezocht en dit jaar verwachten we er nog veel meer. Daarnaast zullen de businessclubs van L1 Business, LWV, Topsport Limburg en VVV Venlo ook deelnemen.

Tijdens dit derde Walk in Event zal Houben Souren in samenwerking met Stv-Visuals een unieke manier van presenteren laten zien: Het projecteren van 3D Visuele content op een Diner Tafel. Verras uw relaties of potentiële klanten met een unieke manier van dineren, en de mogelijkheid om tijdens en rondom de verschillende maaltijden unieke content, foto’s en filmpjes te tonen op de tafel, waarbij uw gasten gegarandeerd de gepresenteerde content tot zich zullen nemen.

Houben Souren Verhuur verzorgt techniek Musical Heksenwaan

Houben Souren Verhuur verzorgt techniek Musical Heksenwaan

Het jaar 2014 staat in Roermond geheel in het teken van het Heksenjaar. Het is dan 400 jaar geleden dat vierenzeventig vermeende heksen in Roermond veroordeeld werden tot de brandstapel. Een historische en dramatische gebeurtenis die ook nu nog tot de verbeelding spreekt.

Het Heksenjaar Roermond kent meerdere activiteiten met als hoogtepunt de musical Heksenwaan, die van 6 tot en met 9 juni in Theaterhotel de Oranjerie op de planken wordt gebracht. De cast van de musical bestaat uit vijf professionele musicalsterren die de hoofdrollen voor hun rekening nemen. De cast bestaat verder uit ca 50 geschoolde amateurs uit Roermond en Regio en een twintigtal kinderen. De muziek wordt verzorgd door een live orkest.

Videoregistratie met de nodige paardenkrachten

Videoregistratie citypolo 2014

Het Vrijthof in Maastricht was voor de tweede keer de arena van City Polo Maastricht. Net als vorig jaar werd het plein tijdens het laatste weekend van de TEFAF omgebouwd tot zandveld waar twee teams te paard elkaar te lijf gingen. Aan de tweede editie van City Polo Maastricht namen zes internationale teams deel. Zij brachten bijna 50 polopaarden mee. De spelers kwamen uit Argentinië, Engeland, Nieuw Zeeland, Duitsland, België en Nederland.