.

Soundcraft VI2000 met 48in/16out + 8 AES optical stagebox aangeschaft


Omdat Houben Souren verhuur wil blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die aan hedendaagse producties worden gesteld is er een Soundcraft VI2000 aangeschaft. Deze splinternieuwe audio mengtafel van Soundcraft (de VI2000 is een half jaar geleden uitgebracht) beschikt over de laatste technologieën op het gebied van geluidskwaliteit en gemak.

Houben Souren verzorgt audiovisuele ondersteuning tijdens de opening van de Brightlands Smart Services Campus te Heerlen

Voor deze onlangs geopende campus heeft Houben Souren de eer gehad om alle audiovisuele middelen te leveren om de opening te ondersteunen. Gasten waren onder andere Henk Kamp (minister van Economische Zaken), Z.K.H. Prins Constantijn (special envoy Startup Delta), Ralf Krewinkel (burgemeester Gemeente Heerlen) en Ger Koopmans (plaatsvervangend commissaris van de Koning in de provincie Limburg).

Inrichting High Tech 24/7 Meet- en Regelkamer

Eerder dit jaar leverde Houben Souren een mooi project op voor Petrochemical Pipeline Services (PPS) te Elsloo.
Het betreft de complete inrichting van een High Tech 24/7 Meet- en Regelkamer. Houben Souren was gedurende het hele proces betrokken, vanaf de advies- en ontwerpfase tot aan de complete inrichting van interieur en audiovisuele apparatuur.

Lees meer