.

Videotechniek slotconcerten Rowwen Hèze en Zondag in het Zuiden

Dit jaar verzorgt Houben Souren alle videoschermen, cameratechniek en videomapping tijdens de slotconcerten van Rowwen Hèze.

Voor Rowwen Hèze is 2015 een jubileumjaar. De band bestaat 30 jaar en het succes houdt niet op. Dankzij voortdurende vernieuwingen weet de groep de belangstelling vast te houden. Onlangs realiseerde ze een bijzonder project.. Onder de titel “Gebrouwen in Limburg” werd in samenwerking met maar liefst 500 artiesten en muzikanten een bijzonder muziekstuk gepresenteerd. Tijdens de jaarlijkse Zondag in het Zuiden, dit jaar op 8 november, wordt dit éénmalig live op het podium gebracht. Via de website www.rowwenheze.nl kun je dit downloaden. En ook tickets bestellen voor de zondag (vrijdag en zaterdag is uitverkocht).

Benefiet gala diner in de A2 tunnel

Op 12 september heeft in de A2 tunnel een uniek galadiner plaatsgevonden waarvan de opbrengst naar de Ronald McDonald Huizen in Maastricht en Valkenburg gaat.
Tijdens dit eenmalig event voor het goede doel hebben 600 gasten, onder begeleiding van gastheer Robert ten Brink, kunnen genieten van een heerlijk diner met bijpassend entertainment.

Videoregistratie Citypolo Maastricht

Het Vrijthof in Maastricht is ook dit jaar weer omgetoverd voor City Polo Maastricht. Net als vorig jaar werd het plein tijdens het laatste weekend van de TEFAF omgebouwd tot zandveld waar twee teams te paard elkaar te lijf gaan. Na 8 wedstrijden en de grote finale wordt de winnaar midden op het veld gehuldigd.