.

Videoregistratie Citypolo Maastricht

Het Vrijthof in Maastricht is ook dit jaar weer omgetoverd voor City Polo Maastricht. Net als vorig jaar werd het plein tijdens het laatste weekend van de TEFAF omgebouwd tot zandveld waar twee teams te paard elkaar te lijf gaan. Na 8 wedstrijden en de grote finale wordt de winnaar midden op het veld gehuldigd.

Operatie in 3D tijdens internationaal congres

3D projectie tijdens medisch congresIn het Maastrichtse congrescentrum MECC is tijdens de 19e European Vascular Course (EVC) bijzondere, medische 3D-opnamen vertoond van diverse vaatchirurgische ingrepen. Hieronder ook het vervangen van een aorta en een ader reconstructie.
Houben Souren Verhuur verzorgt de techniek van de vertoning in 3D. Hiervoor hebben wij alle benodigde apparatuur in huis. Zowel de geschikte beamers alsook de sterke computers en natuurlijk de noodzakelijke brillen.

Videowall en LED beeldschermen voor nieuwsredactie NOS

LED beeldschermen op nieuwsredactie NOS

Duidelijke en hoge kwaliteit beeldschermen zijn van essentieel belang bij het dagelijks werk van de nieuwsredactie van de NOS. Dit wordt al helemaal duidelijk op de nieuwsvloer. Hier zijn nagenoeg alle nieuwsredacties gecentraliseerd en is er dag en nacht bedrijvigheid. Met zoveel journalisten, redacteuren en presentatoren wil iedereen goed zicht hebben op het nieuws in de wereld. Daarom heeft de NOS gemeend het aantal beeldschermen flink uit te breiden.

Uitbreiding crew

Frank Spreeuwenberg en Ron Smeets

Vanaf 2015 is het team van Houben Souren Verhuur uitgebreid met 2 nieuwe medewerkers, te weten Ron Smeets en Frank Spreeuwenberg. Helaas moeten we afscheid nemen van Bart Lickfeld.

L-Acoustics Kara geluid systeem

L-Acoustics Kara geluid systeem

Houben Souren Verhuur investeerde in een nieuwe line array van L-Acoustics en biedt daarmee een hoogwaardige oplossing voor projecten waarbij hoge kwaliteitseisen worden gesteld.
L-Acoustics wordt wereldwijd ingezet bij prestigieuze evenementen, presentaties en concerten. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij deze fabrikant voorop.
L-Acoustics KARA leent zich uitstekend voor verhuurdoeleinden vanwege de compacte en lichte behuizing, en grote bandbreedte (55 Hz - 20 kHz of met de SB 18 laagmodule zelfs vanaf 32 Hz).
De filosofie van het merk L-Acoustics is dat systemen uitsluitend als complete configuratie worden geleverd. Dus inclusief de versterkers en processoren. Tevens worden technici vanuit de fabrikant getraind om het optimale uit het systeem te kunnen halen.

Deze filosofie past heel goed bij de aanpak welke Houben Souren Verhuur nastreeft. Namelijk niets aan het toeval overlaten.
De eerste grote productie waarbij het nieuwe geluidsysteem zal worden ingezet zijn de Passiespelen in Tegelen (mei tot september).

Voor insiders de typenummers van het systeem: 12x KARA, 10x SB18, 4x LA8, 6x 12XT, 10x 8XT en 3x LA4X.