.

Videoregistratie

HD-regieset

Leg uw evenement vast. Voor de videoregistratie van een evenement of congres levert Houben Souren Verhuur de apparatuur en de kennis. Zoals een regieset compleet met alle randapparatuur.
Want wij weten als geen ander: Het gaat om uw evenement. Dat wilt u vastleggen en als herinnering bewaren.

High Definition camera regie

HD-remote camera

Bij een congres wilt u de sprekers op het podium ook voor bezoekers achter in de zaal zichtbaar maken via grootbeeld projectie. Onze regieset met professionele camera’s in HD kwaliteit biedt de oplossing. Op de videomixer kunnen, behalve de camera’s ook computers worden aangesloten. Op die manier kan ook de presentatie vanuit de computer op het grote scherm worden vertoond.
Bij een videoregistratie gaat het niet alleen om state of the art apparatuur, maar vooral ook om de professionele aanpak.

Op afstand bedienbare camera's

Als er voor een videoregistratie compacte onbemande camera’s nodig zijn biedt Houben Souren Verhuur een oplossing met een regieset die het mogelijk maakt de camera’s volledig op afstand te bedienen. Ook een combinatie van bemande camera’s en op afstand bedienbare camera’s is mogelijk. Voor elke vertoning of videoregistratie kunt u bij Houben Souren Verhuur aankloppen voor advies en uitvoering.

Afleveren in het gewenste formaat

Het afleveren van de registratie / opname kan Houben Souren Verhuur voor u in haast elk gewenst formaat verzorgen. Een DVD is op dit moment nog altijd een veelgevraagde optie, maar ook Blu-Ray behoort tot de mogelijkheden. Indien u uw registratie op uw Youtube-kanaal wilt toevoegen kunnen wij het materiaal ook aanleveren in voor Youtube geschikt formaat.

Tot slot is het ook mogelijk om uw evenement live op internet te streamen.

In een vrijblijvend gesprek vertellen wij graag meer over de mogelijkheden.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.