.

Geluid verhuur

Microfoontechniek, uitermate belangrijk bij uw evenement

Een paar microfoons, luidsprekers en een versterker aansluiten zou je geluid verhuur kunnen noemen. Maar bij Houben Souren Verhuur denken we daar toch een stuk genuanceerder over. Immers waar gaat het om? Het verhaal dat u door de microfoon vertelt moet duidelijk overkomen. Uw toehoorders willen het goed verstaan.

Akoestiek

Dat betekent dat de technicus rekening moet houden met de akoestiek van de ruimte maar ook met de stem van de spreker. De spreker adviseren dichter bij de microfoon of juist iets verder er vanaf te gaan staan hoort ook tot de taak van een goede technicus. Bij het gebruik van draadloze microfoons moet de geluidsman op de hoogte zijn van de zendertechniek. Hij dient de mogelijkheden te kennen, maar ook de beperkingen van draadloze technieken.

Muziekmix

Bij muziek komt het nog nauwer. Bij een muziek uitvoering is het aan te raden, dat er gekozen wordt voor technici die, behalve verstand van geluidstechniek, ook affiniteit met muziek hebben. Het verschil zit dus niet alleen in de apparatuur, het verschil zit vaak veel meer in de juiste attitude van het bedrijf, de attitude van de technicus.
Houben Souren Verhuur is zich daar terdege van bewust en stelt alles in het werk om bij een verhuurklus het belang van de klant centraal te stellen. Dat is de meerwaarde die Houben Souren Verhuur kan en wil bieden.
 
Dat we daarbij professionele en ervaren technici inzetten moge duidelijk zijn. En dat we uitsluitend gebruik maken van producten die hun sporen verdiend hebben vinden wij vanzelfsprekend. We beschikken over een zeer uitgebreid assortiment. Dat kunt u terugvinden in onze catalogus. (Draadloze) Microfoons uitsluitend van de beste merken. Dat zijn dus Shure, Sennheiser en Neumann. Luidspreker systemen van EAW, JBL, Dynacord en versterkers van Lab Gruppen, Dynacord, Crest. Mengtafels van MIDAS, Yamaha, Crest.
 
Zo ziet u. Bij serieuze geluidsverhuur komt heel wat kijken. En bij Houben Souren Verhuur hebben ze dat in de vingers. Hoe eenvoudig of hoe uitgebreid de klus ook mag zijn, we hebben het eerder gedaan. Referenties kunnen toespraken zijn bij bedrijven, maar ook musicals in theaters, Passiespelen Tegelen of het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.
 
De klant centraal stellen en de zorg uit handen nemen. Met de beste apparatuur en kundige mensen. Dat bedoelen wij met Voorsprong in Geluid.

Wij denken graag met u mee bij de keuze van de apparatuur en technici.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.