.

Videomapping

Videomapping

Een waar lichtspektakel kunnen we realiseren met de beamers uit ons top segment. We spreken van video mapping ook wel building projection. Een voorbeeld hiervan ziet u op onze projectpagina's "Lichtspektakel Vrijthof".

Uw gebouw vertelt het verhaal

Het gebouw komt tot leven door middel van projectie op een nooit eerder vertoonde manier. De film laat eerst de geschiedenis van de stadhistorie zien en vervolgens komt het gebouw tot leven. Videomapping of building projection vraagt, behalve zeer krachtige projectoren, ook om creativiteit en technisch specialisme. Bij de realisatie van Video mapping heb je te maken met meerdere disciplines: Creativiteit, techniek en organisatie. Bij Houben Souren Verhuur hebben we de techniek en de begeleiding in huis. Daarbij werken we samen met creatieve bureaus die de content verzorgen.

Gedurende 20 minuten gaat de monumentale Hoofdwacht, eertijds het hoofdkwartier van het Maastrichtse garnizoen, als het ware een dialoog aan met de Maastrichtenaren over de geschiedenis van hun stad op een nooit eerder vertoonde manier. De opening wordt ingezet met een kanonschot, verzorgd door de Vereniging Historische Artillerie Maastricht. Vervolgens komt het gebouw zelf aan het woord en spreken de stenen van de Hoofdwacht over wat zij in de loop der eeuwen aan zich voorbij hebben zien trekken. Bovendien wordt de aloude wisseling van de wacht voor het gebouw weer in ere hersteld door een live re-enactment van de Maastrichter Brigade.
Zicht op Maastricht vertelt het grote verhaal over wat er met Maastricht en de Maastrichtenaren is gebeurd aan de hand van monumenten en verhalen, oftewel stones & stories.

Niet alleen buiten, maar ook binnen.

Dit is slechts een van de vele toepassingsmogelijkheden van videomapping. Natuurlijk kan dit ook binnen toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan de entree van uw kantoor. Projecteer uw bedrijfshistorie op de muren en biedt uw gasten een aangename wachttijd. Of dompel uw gasten onder in een compleet andere wereld op het moment dat ze binnenkomen bij uw bedrijfsfeest.

Table Mapping

Een nieuwe dimensie in projectietechniek. Table Mapping. Laat uw tafel tot leven komen en een compleet verhaal vertellen.

Tijdens uw diner wordt bijvoorbeeld het menu op de tafel geprojecteerd. Maar niet alleen het menu ook informatie over uw bedrijf kunnen in woord en beeld op de tafel geprojecteerd worden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Houben Souren Verhuur helpt u graag bij het opzetten van een indrukwekkende presentatie.


video content production by: Stv-Visuals.com

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.